Wellness akciók kategória bejegyzései

Szálloda kuponok? Előnyei és hátrányai

Nagyon sok olyan történettel találkozunk az online szálláshelyek foglalási rendszereinek körében, amikor a vendég kiemelt figyelmet, speciális bánásmódot, már-már VIP hozzáállást vár el a szállodától, ugyanakkor kuponos áron szeretné azt megkaparintani. Van egy jó és egy rossz hírünk: a jó az, hogy a legtöbb szállodát meg tudjuk szerezni kuponos árakon. A rossz pedig az, hogy így nem fogod a legjobb szobát kapni és a szállodai személyzet (legfőképpen a recepció) hozzá(d)állása sem lesz a legjobb. Az igazság az, hogy itt a “valamit valamiért” elv érvényesül: vagy kiemelt vendég vagy az adott szállodában remek szobában és megkülönböztetett bánásmóddal, vagy pedig kuponos szállás árat fizettél, de akkor ezt ne várd el. Sajnos így működik a legtöbb belföldi szálloda: vagy-vagy. Az árelőny ugyanakkor sokszor tényleg akár 40%-os kedvezmény is lehet, de ne felejtsük el, hogy a legtöbb hotel is különféle restrikciókat alkalmaz: például a szálloda voucher nem felhasználható hétvégén, főszezonban, vagy akár kiemelt időszakokban. Van egy másik tény is: létezik most már egyre több olyan hotel Magyarországon, amelyik egyáltalán nem kuponozik, sőt kifejezetten ellenzi azt. Íme néhány példa: Spirit Hotel, SárvárLifestyle Hotel MátraThermal Hotel Visegrád vagy a Velence Resort & Spa.

Vár Hajdúszoboszló!

Nem csak az Alföld, de egész Magyarország egyik leglátogatottabb nyári desztinációja Hajdúszoboszló, ami évente turisták tízezreit vonzza. Nem véletlenül, hiszen valóban  páratlan élményekkel várja a vendégeket nem csak főszezonban, hanem egész évben.

Magyarország legnagyobb termálvizű fürdőhelye mindenkinek kedvez, aki élvezi a vízközelséget, a strandolást, a gyógyulást és az önfeledt pancsolást Hajdúszoboszlón a helye! Nem csak a magyar utazóközönség egyik legkedveltebb települése a hajdúsági város, hanem a külföldi turistáké is: szomszédos országokból rendszeresen választják kikapcsolódás céljából Hajdúszoboszlót főként a nyári szezonban!

GYÓGYFÜRDŐ

Mi mással is kezdhetnénk a sort? Ha gyógyfürdőzés, akkor Hajdúszoboszló! A város alatt elterülő víztenger összetétele kimondottan egyedi: az itt található víz ötszörösen hígított tengervíz,  a triaskori tenger hagyatéka. A fürdő három különböző hőfokú fedett és négy szabadtéri medencével rendelkezik. A “csodavíz” összetétel elsősorban nátrium-kloridból (konyhasóból) és ammónium-kloridból (szalmiáksóból) áll. Ezen felül tartalmaz további alkotóelemeket, mint a bróm, a jód, karbonátok, nitrátok és egyéb kémiai elemek, mint például lítium, vas vagy magnézium.

Természetesen a víz jótékony hatásai mellett kiegészítő/gyógyító kezeléseket is igénybe vehetnek a fürdőzők, köztük az iszappakolást, szénsavas fürdőt és a masszázs változatos fajtáit.

AQUAPARK

Míg a gyógyfürdőzés egy relaxációs, kellemes ellazító programokban részesít, addig az Aquapark igazán aktív, kalandokkal teli kikapcsolódást garantál. Igazi örökmozgóknak, csobbanni, pancsolni vágyóknak tökéletes helyszín! A csúszdaparadicsomban sok más mellett az óriás, multi és hidrocsúszdák, kamikáze, Twister, fekete lyuk és az úgy nevezett őrült folyó teszi próbára az adrenalin szerelmeseit. Örökmozgó gyerekekkel kiváló program!

AQUA-PALACE

Ha a fürdőzésből még nem lenne elég, akkor az igazán kalandos Aqua-Palace fedett élményfürdőt ajánljuk. A vízi palota tematikus medencékkel, változatos szaunavilággal, Kneipp-fürdővel, masszázzsal és további kezelésekkel várja a turistákat. A tematikus medencék közül néhány: jégbarlang-,  Gangesz-, barlang-, mozi-, tengeri-, és pávai fürdők. Folyamatos animációs programok, gyermekeket és felnőtteket egyaránt szórakoztató kikapcsolódási lehetőségekkel várnak mindenkit. A különösen család és gyermekbarát Aqua-Palace külön szintet alakított ki a kisgyermekek szórakozásának szolgálatára!

STRAND

A fürdőkomplexumhoz tartozó strand szintén kedvelt és populáris helyszín a vakációzók számára: hullámmedence, gyermekmedencék, de itt található a híres Mediterrán tengerpart is, ami Közép-Európa legnagyobb épített strandmedencéje pálmafákkal, kalózhajóval és homokos parttal. Itt jóformán minden napra jut valamilyen program, amitől a klasszikus strandolási élmény még egyedülállóbbá válik: produkciók, animáció, bikinis szépségverseny, habparty szinte minden évben szerepel a palettán!

FOGLALD LE HAJDÚSZOBOSZLÓI SZÁLLÁSODAT MOST ÉS TÖLTSD A VAKÁCIÓT EGY SZÍNVONALAS, EXKLUZÍV FÜRDŐVÁROSBAN!

Szallodak.hu szállás tipp –> SILVER HOTEL HAJDÚSZOBOSZLÓ

Top 5 Családbarát Balatoni Hotel

Igazán kivételezett helyzetben vagyunk, hiszen van egy csodálatosan szép – sokunk számára életre szóló élményeket őrző Balaton hazánkban, ami mindamellett, hogy évről évre színvonalasabb szálláshelyeket kínál és családbarát is.

Ha belföldi nyaralás, akkor szigorúan Balaton, és hogy miért? Nincs még egy olyan strandolásra is kiváló környék, ahol programok és látnivalók tucatjai közül válogathatunk, még egy olyan üdülő térség, ahol egymást érik a hangulatosabbnál hangulatosabb üdülővárosok a kellemes vizű tó partján. Nem hogy repülőgépre nem kell szállnunk, de 1-2 óra alatt elérjük a szimpatikus desztinációt, a külfölddel össze sem hasonlítható alacsony árakról már nem is beszélve!

A belföldi Balatoni nyaralás sok egyéb mellett a gyermekes családok számára is a lehető legjobb választás: homokos strandok széles választéka, családbarát szolgáltatásokkal üzemelő magas kategóriás, ár-érték arányban is verhetetlen hotelek, a szülők számára is élvezetes programlehetőségek tucatjai és a közelség, az elérhetőség végtelen előnyei.

Lássuk a legjobb 5 gyermekbarát hotelt, ahol nem csak a kicsik számára élvezetes a pihenés!

1. Hotel Yacht Wellness és Business Siófok

Az igazán vonzó külsejű hotel a siófoki vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton található. Bababarát szálláshelyként 6 éves korig abszolút ingyenes vehető igénybe a szállás, de gyermekmedence is megtalálható benne a tágas családi szobákról már nem is beszélve. Siófok különösen javasolt úti cél a családosok számára, hiszen finomszemcsés homokos partjai és nagyon lassan mélyülő vízpartja remek a gyermekek számára!


2. Hotel Marina-Port

A balatonkenesei négycsillagos hotel kimondottan nagy figyelmet fordít a kicsikre: beltéri gyermekmedence, babapancsoló szivárványos csúszdával, vízköpő béka és spriccelő óriáskígyó mind megtalálható a szállodában. S ha ez még nem volna elég,  a beltéri labirintus játszóházban is csúszdázhat, mászhatnak, bújócskázhatnak, focizhatnak a kisgyerekek. A Hotel Marina-Port strandja is alkalmas a kicsik számára, hiszen játszótérrel, focipályával és még sok egyéb szabadidős programlehetőséggel foglalja le a gyerekek (és felnőttek) fölösleges energiáit.

3. Hotel Residence Balaton

Az újonnan felújított  hotel nem csak exkluzív, de igazán családias környezetben garantálja a nyaralást. A szálloda saját strandjának kényelmét napozó stég, nyugágyak, snack- és koktélbár teszi még komfortosabbá. Természetesen a gyermekekre is hasonlóan nagy gondot fordítottak: játszószoba, benne csúszdás labirintus, a wellness részlegen egy kör alakú gyermekmedence, melyben a vízköpő bohóc biztosan jókedvre deríti a kisgyermekeket.

4. Panoráma Hotel

A balatongyöröki felújított hotel, négycsillagos környezetbe csalogatja a családosokat. A felnőtteknek szánt megannyi extra mellett a kicsik kényelmét szolgáló szolgáltatások biztosítják a felhőtlen vakáció élményét.  Játszótér és  játszószoba korlátlan használata foglalja le a gyerekeket. A két légterű családi szobák  pedig az egész nyaralás alatt otthonos pihenést garantálnak.

5. Zenit Hotel Balaton

A páratlanul békés üdülőváros, Vonyarcvashegy igazi gyöngyszeme a kimondottan gyermekbarát szállodák közé sorolható. A kényelmes családi szobákkal is felszerelt hotel egy  csendes, biztonságos, tiszta levegőjű helyen fekszik. A gyermekek számára játszótér, kültéri játékok, a medencetérben gyermekmedence csúszdával, a szálloda épületében pedig beltéri játszószoba biztosít kalandos pihenést.

+1 ajánlat:

Prémium Hotel Panoráma – 14 éves korig INGYENES szállás a siófoki négycsillagos szállodában!

Idén Horvátországban nyaralunk!

Pálmafák, csodaszép kék tenger, mesebeli táj, izgalmas kikötő-, és óvárosok. Nem kell több órás repülőutat megtenni ahhoz, hogy a vakációnk mindezekkel tarkítva lehessen, elég ha kiruccanunk a szomszédos Horvátországba!

Déli szomszédaink földrajzi adottságai egyenesen mesések: csodálatos hegységeik vannak és annál is szebb tengerpartjuk. Mi magyarok pedig rendkívül szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen ma már nagyon könnyedén elautókázhatunk Horvátország bármely pontjára. És tesszük is, hiszen vakáció szempontjából Magyarország egyik legnépszerűbb külföldi desztinációja.  Az alábbi bejegyzésben kedvet szeretnénk csinálni mindazoknak, akik még nem jártak ott, valamint néhány újabb információt megismertetni azokkal, akik visszatérő vendégei Horvátországnak.

Dubrovnik, Tengerpart
Dubrovnik, Tengerpart

Általános információk

Az ország éghajlata a tengerpartokon mediterrán, azaz forró és száraz a nyár, enyhe és csapadékos a tél a partvidéken. Érdekesség, hogy a Horvát Adria szigeteinek száma 1185 és ebből a lakott szigeteinek száma 66, így aztán bátran kijelenthetjük  bőven lehet válogatni úti célok közül. Legnagyobb szigetei: Krk CresBrač, Hvar,  PagDugi Otok és Rab. Ezek mind magyarok által nagyon kedvelt vakáció helyszínek. A horvát tengerpartnak két félszigete is van: északi részén az Isztriai-félsziget, déli részén a Pelješac-félsziget. Az Adria-part észak–dél irányban fokozatosan mélyülő, a tenger sótartalma pedig igen magas kb. 33-38 ‰-os.

Régiók és nyaralóvárosok

A Balkán-félszigeten található országot több régióra oszthatjuk: Dalmácia (és ennek több külön területe), KvarnerIsztriaZágrábLika-KarlovacSzlavónia, Közép-Horvátország. Viszonylag nehéz, vagy talán nem is lehet melléfogni a pontos desztináció kiválasztásában, mert a legtöbb üdülőfalu, nyaralóváros megannyi csodás természeti és kulturális látnivalót tartogat magában, a szálláskínálatról már nem is beszélve.

Az általunk javasolt top 10 legnagyszerűbb város, ahová garantáltan érdemes kiruccanni a családdal:

Poreč

Rovinj

Pula/Póla

Medulin

Split

Zadar

Krk sziget

Dubrovnik

Rab sziget

Losinj

Opatija

Rovinj
Rovinj

Mindegyik város tartogat valamilyen pluszt, amit a másik nem. Érdemes mérlegelni, hogy milyen tulajdonságokat tartunk elsősorban szem előtt pl. közelség, családbarát tengerpart, akadálymentesített hotelek, gazdag wellness kínálat stb.  Ez alapján a választás még egyszerűbb, hiszen a választék is némileg szűkül. Észak-Horvátországban több olyan szállás helyet is találhatunk, ahol a személyzet között akad magyar anyanyelvű, vagy éppen magyarul tudó horvát. Nem ritka, hogy a boltokban, a város éttermeiben is vásárolhatunk, rendelhetünk magyarul, az pedig egyenesen garantált, hogy napi szinten több magyar családba is belebotolhatunk.

Extra tipp: gasztronómiát tekintve kihagyhatatlan horvát étel a csevapcsicsa (sok különböző és jó minőségű hús gazdag fűszerrel lassú tűzön sütve) valamint az ínycsiklandozó tengeri halak közöttük a páratlanul finom kalamári.

kalamari - hr

First Minute foglalással is spórolhatsz

Előfoglalási kedvezmény! – olvashatjuk az utazási irodák felhívásaiban. De mit is jelent ez pontosan? Marketing kommunikáció vagy valóban megütheted vele a főnyereményt? Most eláruljuk!

Az év első felében – még kiskabátban – viszonylag kevesen gondolkodnak el arról, hogy mi lesz az év kellős közepén, a forró nyári szezonban. A vakáció pontos terve pedig még távolabbinak tűnik az emberek fejében. Pedig érdemes már jó előre kigondolni, hogy hová tervezzük a nyaralást. Hogy miért?

A Last Minute – azaz (szinte) utolsó pillanatban történő foglalási lehetőségekről már sokat hallattunk. Annak előnyei és hátrányai a legtöbb utazó számára világos. De mi a helyzet a First Minute opcióval?  Az előfoglalás előnyei között első helyen kell megemlítenünk a pénz spórolást! Az ilyen típusú rezerváció ugyanis jóval kedvezőbb áron ígéri a kívánt szolgáltatást legyen szó akár tengerparti, városlátogatós, belföldi, vagy akár külföldi nyaralásról.  Hozzávetőlegesen 10-35 %-kal csökkentett áron kínált ajánlatok közül csemegézhetünk. Mondhatjuk, hogy a szemfülesség idén is óriási ajándék lehet!

Az úgynevezett first minute foglalás ezen kívül sokkal szélesebb választási lehetőséget is kínál a vendégek számára. Például több szabad időpont közül lehet válogatni, és nagyobb a szoba-, és ellátás típus választék is! Ez nem mondható el a főszezon kellős közepén, ahol a hotelek jelentős részében már alig-alig marad szabad kapacitás a későbbi hetekben, így a választási lehetőség is rendkívül szűkös. Álmodd meg kapkodás és kompromisszumok nélkül a nyaralásodat és élj az előfoglalási kedvezmények adta lehetőségekkel!

KIZÁRÓLAG  A SZALLODAK.HU-NÁL ELÉRHETŐ ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ:

BALATON HOTEL SIÓFOK *** 15% előfoglalási kedvezmény!!!!

Foglald le pihenésed ide kattintva!

Balaton Hotel Siófok

Élménybeszámoló: Liget Wellness és Konferencia Hotel

Hegyi Edit élménybeszámolója: A Liget Wellness és Konferencia Hotel gyönyörű természeti környezetben, Szarvason található a Körös egyik holtága mellett. Lehetőség van úszásra, sárkányhajózásra, sétahajózásra, kenuzásra, vízibiciklizésre, a mólókon napozásra. A hotelhez tartozó kertben még szabadtéri sakktábla is van. Különlegesség, hogy a szállodának saját gyógykútja és két gyógyvizes medencéje is van. A kinti szaunaházban jót szaunázhatunk, különleges szaunaszeánszokon vehetünk részt. Én a trópusi gyümölcsöset és a mézeset próbáltam ki, remek volt! A gyümölcsökkel bedörzsöltük magunkat és közben még falatozhattunk is belőle. Ebben a szaunában fürdőruha nélkül is engedélyezett a relaxálás. A kinti úszómedencéje is van a hotelnek, ami egyébként télen is üzemel. A benti szaunázás után jókat úsztam kint is. Gőzkamra, gyerekmedence, élménymedence is nagyszerű volt! A wellness részlegen belül  sószoba várja az allergiásokat. Kipróbáltam egy kínált spa szolgáltatást: nagyon ügyes kezű masszőrhöz sikerült kerülnöm, élmény volt a kezelés! A kellemes hangulatú szobában szinte teljesen kikapcsolódtam. A kisfiam is nagyon élvezte az ott létet: a kinti gyermekjátszóteret és trambulint, csak úgy, mint  a benti játszószobát, ahol még kis méretű toalett,  sőt pelenkázó is van. A szobák keleti stílusúak, a recepció bejárata előtt pedig kis bonsai stílusú fák fogadják a vendégeket. Aki nem szállodai szobára vágyik,  annak módja van modern apartmanokban megszállni. Láttunk egyet belülről és mondhatom az is rendkívül szép volt és igényes. Az ételek finomak, bőségesek, a kiszolgáló személyzet pedig nagyon kedvesnek bizonyult, az étteremben kifogástalan tisztaság volt. Kalandpark is található a szálloda területén, bár a bejutás külön belépő megváltását igényli, mi kipróbáltuk! A hotelben konditerem, mellette pedig egy liget található kiépített futóúttal a sportolni vágyók számára. Itt érdemes legalább egy kis sétát tenni! Külső programjavaslataim: A híres szarvasi vízi színház pár percre van a Liget Wellness Hoteltől. Igazi szarvasi halászlét pedig a Halászcsárdában ettünk, ami pár percre van a hoteltől. A  közelben van egy állatpark, a méltán híres szarvasi arborétum és a Mini Magyarország makettpark. Ha erre járnak a régi Magyarország közepét is érdemes megnézni. Nagyon szeretem ezt a szállodát, mert elérhető áron foglalható csomagjai vannak és mondhatom, hogy ez Békés megye ékszerdoboza. 🙂 Gyerekes családoknak, pároknak, nyugdíjasoknak is ajánlom ezt a kitűnő hotelt, melynek visszatérő vendégei vagyunk…Apropó: jópofa, hogy hotelnek állatbarát, sőt saját hattyúja van, aki Rudi névre hallgat!  🙂

Ide kattintva Te is megtekintheted a Liget Wellness és Konferencia Hotel jelenleg elérhető ajánlatait!

Liget Hotel Szarvas

Küldd el korábbi, külföldi vagy belföldi utazással kapcsolatos élménybeszámolódat az info@szallodak.hu címre és írásod közzétesszük a https://blog.szallodak.huwp/ -n! Minden beküldőt 5000 Ft értékű voucherrel ajándékozzuk meg!

Élménybeszámoló: Hotel Délibáb Hajdúszoboszló

Fehér János élménybeszámolója: A hajdúszoboszlói Hotel Délibábról szeretnék írni néhány kedves gondolatot. Még a 3 csillagos korszakában többször jártam ott, egyszer húsvét alkalmával is. Nekem különösen az tetszett, hogy lehetett válogatni, melyik étterembe menjünk étkezni, már-már a bőség zavara állt fent. Finomabbnál-finomabb ételek közül válogathattunk! Bár a szálloda abban az időben főként az idősebb korosztály kedvelt bázisa volt, páratlanul jól éreztük magunkat. A wellness részleg is remek volt! Mióta magasabb besorolásba került és átalakult, azóta nem jártunk ott, reméljük, hogy lesz alkalmunk a felújított hotel szolgáltatásait is kipróbálni.

Ide kattintva Te is megtekintheted a Hotel Délibáb jelenleg elérhető ajánlatait!

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló

Küldd el korábbi, külföldi vagy belföldi utazással kapcsolatos élménybeszámolódat az info@szallodak.hu címre és írásod közzétesszük a https://blog.szallodak.huwp/ -n! Minden beküldőt 5000 Ft értékű voucherrel ajándékozzuk meg!

Élménybeszámoló: Colosseum Wellness Hotel

Egy hosszú hétvégét a párommal a  csodálatos Colosseum Wellness Hotelben, Mórahalmon. A város csodaszép, virágos, vidám, szinte öröm a városba bemenni. Ez a csoda ebben a hotelben folytatódik.  Kívül, belül tökéletes. A szobánk a Szent Erzsébet Gyógyfürdő medencéire nézett, igaz belül is volt öt medence, de a gyógyfürdő szauna világát és csoda szép medencéjét, gyermekfürdőjét is térítésmentesen használhattuk.  Kaptunk egy hófehér fürdőköpenyt és úgy jártunk ki-be, ahogy mi akartunk. Félpanziós ellátásunk volt, teljesen megfelelt, tájjellegű volt.  Amit külön kiemelnék: A gyermekek szórakozását játszószoba és animáció biztosítja. Volt a tetőtéren téli kert, a szállodába szivarszoba, és a wellness rész, amit leírni nem lehet, mert olyan király volt.! A négycsillagos színvonalat, a számos különleges vendéglátó szolgáltatás a képzett személyzet  biztosította.  Mindenkinek ajánlani tudom, hogy látogassák meg ezt a csodaszép Colosseum Wellness Hotelt Mórahalmon.

Ide kattintva Te is megtekintheted a Colosseum Wellness Hotel jelenleg elérhető ajánlatait!

Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom

Küldd el korábbi, külföldi vagy belföldi utazással kapcsolatos élménybeszámolódat az info@szallodak.hu címre és írásod közzétesszük a https://blog.szallodak.huwp/ -n! Minden beküldőt 5000 Ft értékű voucherrel ajándékozzuk meg!

Élménybeszámoló: CE Plaza Hotel

Juhász Tünde élménybeszámolója: 3 napot töltöttünk  a CE Plaza Hotelben, Siófokon a férjemmel és az akkor  2 éves kisfiunkkal. Mondhatom nagyon jól éreztük magunkat! A hotel tisztasága, a személyzet csillagos ötös, mindenben készségesen segítettek nekünk és nagyon kedvesek voltak. A szoba nagyon egyedi volt és hangulatos számunkra. A wellness részleg is többrétegű, szaunák, fürdők, sodrófolyosó, jakuzzi, nyakzuhany, pezsgőfürdő, egyszóval mennyei volt. Egy kivételével, hogy én nagy szaunarajongó vagyok és nagyon hiányzott egy merülőmedence, amit egy egyszemélyes fából készült hideg vízzel megtöltött kis kerek ülőmedence helyettesített, amiben a hideg víz egy idő múlva a forró testek lehűtése után már nem hideg volt, hanem langyos, így nem is lehetett igazán élvezni a szaunázást. Az étterem felhozatala igen bőséges volt, nem maradtunk éhesek, viszont az ételek hőmérsékletére jobban is odafigyelhetnének 4 csillagos szálloda lévén, mert a rántotta, illetve tükörtojás hidegen nem az igazi, illetve a főfogások sem voltak túl melegek, csak langyosak, amiatt, hogy az edények, amikben kiteszik a vendégek számára az ételt, nem rendelkeznek fedővel, így könnyen kihűlnek, mire az asztalhoz érünk velük, és elkezdjük enni. A kisfiunk élvezte az ott töltött 3 napot, főleg a játszóház nyerte el a tetszését, és persze mi is nagyon jól éreztük magunkat. Még egy valamit hiányoltunk: nincs a hotelnek parkja, vagy füves területe, ahol kicsit lehet sétálgatni, padon üldögélni. Összességében nekem nagyon tetszett, különösen a belső színkombináció. A barna-zöld árnyalatok nagyon egyedivé teszik a hotelt. Nagyon jól éreztük magunkat és lehet, hogy egyszer még megismételjük!

Ide kattintva Te is megtekintheted a siófoki hotelek jelenlegi kínálatait!

CE Plaza Hotel - Siófok


Küldd el korábbi, külföldi vagy belföldi utazással kapcsolatos élménybeszámolódat az info@szallodak.hu címre és írásod közzétesszük a https://blog.szallodak.huwp/ -n! Minden beküldőt 5000 Ft értékű voucherrel ajándékozzuk meg!

Élménybeszámoló: Park Hotel Gyula

Mári Edit élménybeszámolója: Gyula, a mediterrán hangulatú kisváros, a fák, virágok, vizek városa. A csodálatos erejű gyógyvíz biztosítja az idelátogatók kikapcsolódását. 2016.02.24-26 a párom születésnapját ünnepeltük a Park Hotel Gyula-ban  mosolygós, kedves recepciósok fogadtak minket. Nagyon szép, tiszta, rendezett szobák, Várfürdőre, illetve a Csigakertre nyíló kilátással. Minden szobában színes tv, hűtőszekrény található. Továbbá ingyenes internet kapcsolatot, széf szolgálatot, parkolót biztosítunk, valamint 2 lift, nyári medence és szauna szolgálja a vendégek kényelmét. Ami engem elvarázsolt a színek: a zöld a sárga a barna. Ajándék gyanánt 2 db várfürdő belépőt kaptunk. A svédasztalos reggeli-vacsora a magyar konyha remekei, gasztronómiai és vegetáriánus specialitások egyaránt megtalálhatóak. A három nap alatt nem volt egyforma étel. A pincérek kedvessége és szolgálatkészsége lenyűgözött. Hatalmas nagy köszönet a Hotel minden dolgozójának. Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos három napot.

Ide kattintva Te is megtekintheted a Park Hotel Gyula  jelenleg elérhető ajánlatait!


Küldd el korábbi, külföldi vagy belföldi utazással kapcsolatos élménybeszámolódat az info@szallodak.hu címre és írásod közzétesszük a https://blog.szallodak.huwp/ -n! Minden beküldőt 5000 Ft értékű voucherrel ajándékozzuk meg!