First Minute foglalással is spórolhatsz

Előfoglalási kedvezmény! – olvashatjuk az utazási irodák felhívásaiban. De mit is jelent ez pontosan? Marketing kommunikáció vagy valóban megütheted vele a főnyereményt? Most eláruljuk!

Az év első felében – még kiskabátban – viszonylag kevesen gondolkodnak el arról, hogy mi lesz az év kellős közepén, a forró nyári szezonban. A vakáció pontos terve pedig még távolabbinak tűnik az emberek fejében. Pedig érdemes már jó előre kigondolni, hogy hová tervezzük a nyaralást. Hogy miért?

A Last Minute – azaz (szinte) utolsó pillanatban történő foglalási lehetőségekről már sokat hallattunk. Annak előnyei és hátrányai a legtöbb utazó számára világos. De mi a helyzet a First Minute opcióval?  Az előfoglalás előnyei között első helyen kell megemlítenünk a pénz spórolást! Az ilyen típusú rezerváció ugyanis jóval kedvezőbb áron ígéri a kívánt szolgáltatást legyen szó akár tengerparti, városlátogatós, belföldi, vagy akár külföldi nyaralásról.  Hozzávetőlegesen 10-35 %-kal csökkentett áron kínált ajánlatok közül csemegézhetünk. Mondhatjuk, hogy a szemfülesség idén is óriási ajándék lehet!

Az úgynevezett first minute foglalás ezen kívül sokkal szélesebb választási lehetőséget is kínál a vendégek számára. Például több szabad időpont közül lehet válogatni, és nagyobb a szoba-, és ellátás típus választék is! Ez nem mondható el a főszezon kellős közepén, ahol a hotelek jelentős részében már alig-alig marad szabad kapacitás a későbbi hetekben, így a választási lehetőség is rendkívül szűkös. Álmodd meg kapkodás és kompromisszumok nélkül a nyaralásodat és élj az előfoglalási kedvezmények adta lehetőségekkel!

KIZÁRÓLAG  A SZALLODAK.HU-NÁL ELÉRHETŐ ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ:

BALATON HOTEL SIÓFOK *** 15% előfoglalási kedvezmény!!!!

Foglald le pihenésed ide kattintva!

Balaton Hotel Siófok

Szólj hozzá!