Élményt ajándékba!

Ajándékot kapni jó dolog, adni viszont egyenesen nagyszerű! Éppen ezért nem mindegy, hogy mit is kap a megajándékozott. Érdemes olyan meglepetést választani, ami életre szóló élményeket garantál.

Egy újabb pár zokni némi kis zsebpénzzel megtöltve, vagy néhány értékes könyv (ami már két példányban is megvan otthon a polcon). Csak egy pár a leggyakoribb ajándékok közül, amit a családtól, rokonoktól kapunk és bár – ajándék lónak ne nézd a fogát , tartja a mondás, s ez így is van, de elképzelhető, hogy lett volna sokkal kreatívabb, praktikusabb megoldás is az ajándék kiválasztásánál.

Ha tanáccsal szolgálhatunk, érdemes megfogadni a következő tippet: ajándékozzunk inkább nagyszerű, maradandó élményeket, és ha így teszünk, hagyjunk nyitott döntési lehetőségeket a megajándékozott számára! Csak hogy konkrét ötlettel segíthessünk, eláruljuk a közkedvelt ÉLMÉNYUTALVÁNYUNK megvásárlásának menetét!

Országos szinten több száz szálláshely közül válogathat a megajándékozó, hogy hová is “küldje” pihenni az ünnepeltet. Természetesen ha elég közelről ismerjük a rokon, barát, ismerős igényeit, úgy nem lesz nehéz dolgunk és könnyedén kiválasztásra kerülhet a hotel, akár valamelyik konkrét csomagjával. De sok esetben előfordul, hogy ajándékozóként a leendő vendégek fejével nem tudunk gondolkodni, így jobb, ha inkább rájuk bízzuk a döntést, hiszen ez az opció is tökéletesen működőképes a megvásárlás folyamatában.  Már írjuk is, hogy hogyan:

Remek lehetőségeket kínál, hogy a Szallodak.hu oldalán keresztül az Élményutalványok menüpontban már pár kattintással vásárolhatunk vouchereket. Semmi más dolgunk nincs, mint beírni a voucher leendő tulajdonosának a nevét, majd kiválasztani a megadott lehetőségek közül  az utalvány dizájnját. Ezt követően pedig megadni azt az összeget, amivel feltölteni kívánja a megajándékozó azt. Ez az összeg lesz az a keret, amiben -. ha még nincs konkrét hotel, konkrét csomagja kiválasztva – a megajándékozott keresgélhet az ajánlataink közül. Amint megtalálta a szimpatikus szálláshelyet, a foglalást meg is ejtjük és nincs más hátra, mint élvezni az ajándékba kapott felemelő pihenést! Az ajándék voucher kézbesítése személyesen és postai úton is lehetséges. (Plusz költséggel nem jár!)

A névre szóló, egyedi Szallodak.hu élményutalványokat most ajándék +5000 Ft feltöltéssel egészítjük ki!

Vélemény, hozzászólás?