Wellness, nyaralás = BALATON!

Igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy bár igazi tengerparttal nem rendelkezünk, van egy csodálatos kék-zöld színekben pompázó “magyar tengerünk”, ami határtalan mennyiségű programmal, élményekkel, na és persze színvonalas szálláshelyekkel kecsegtet. Az idei nyár slágere belföldi utazást tekintve egyértelműen a páratlan Balaton!

Nem kell külföldre utaznunk, hogy az a bizonyos lúd igazán kövér legyen: miért is ne lehetne a tóparti nyaralást összekapcsolni egy igazán pihentető, exkluzív wellness élménnyel. A mesebeli táj bebarangolása után felemelő érzés egy kényeztető masszázs, vagy egy ellazító esti pezsgőfürdőzés. A Balaton partján elhelyezkedő magasabb kategóriás hotelek széles választékából csemegézhet, ahol mindez nem álom, hanem a lehető legtermészetesebb szolgáltatás, amivel a kedves vendégeket várják!

Balatonfüred

Anna Grand Hotel – Balatonfüred

A négy csillagos, akadálymentesített szárnnyal is rendelkező “klasszikus elegancia” hotel Balatonfüred reformkori belvárosában helyezkedik el, festői környezetben, megannyi látnivalóval. A külső és belső medencével rendelkező Anna Grand Hotel egyaránt ideális a nyaraló családoknak, csak úgy, mint a gyógyulni és regenerálódni vágyóknak, akik  mindenkor széles spektrumú gyógy-, spa-, és wellness kezelések közül válogathatnak.

Anna Grand Hotel
Anna Grand Hotel

Hotel Azúr – Siófok

Siófok egyik legnagyszerűbb, szintén négycsillagos szállodája. A mediterrán stílusú hotel közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el, így a szállodából kilépve egyenesen csobbanhatunk is a kellemes tóvízben. Az Azúr Hotel sok minden más mellett relaxáló és frissítő programokkal, külső- és belső élménymedencékkel, pezsgőfürdővel és két gyermekmedencével csábítja a vendégeit.

Azúr Hotel - Siófok
Azúr Hotel – Siófok

Hotel Yacht Wellness & Business – Siófok

Siófok másik kedvelt szálláshelye az ugyancsak négycsillagos Hotel Yacht Wellness & Business, ami a siófoki vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton helyezkedik el. A gyermekbarát szolgáltatások, az egészségügyi szolgáltató központ és az 1000 m2-es panorámás wellness részleg mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy felejthetetlen és igazán komfortos, nyaralásban részesülhessen mindenki, aki a Balaton partjára tervezi a vakációt.

Hotel Yacht
Hotel Yacht

Hotel Bonvino – Badacsony

Ha Badacsony, akkor csakis a Hotel Bonvino:  az aktív nyaralás, kerékpártúrák, kirándulások pincelátogatások és a minőségi borok szerelmeseinek legnagyszerűbb úti célja. A szálloda a mesés borvidéken, a Balatonfelvidéki Nemzeti Park területén, Badacsony központjában található. A jól felszerelt wellness részlegen túl a hotel saját borbárral és a gyermekek számára játszószobával is rendelkezik.

Bonvino Badacsony
Bonvino Badacsony

Hotel Marina-Port – Balatonkenese

Gyermek-, és családbarát négy csillagos hotel, ami saját stranddal, feszített víztükrű fedett úszómedencével és színvonalas wellness szolgáltatásokat kínál. A hotelhez az aktív vakációt előnyben részesítő vendégek számára tenisz pálya,  asztalitenisz, strandröplabda, kispályás focipálya is igénybe vehető.

Hotel Marina-Port
Hotel Marina-Port

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton – Balatonalmádi

A négycsillagos, 12 emeletes szálloda a Balaton északi partján, egy ősparkban található, mindössze 200 méternyi sétára a magyar tengertől. A hotel nagyszerű wellness és spa szolgáltatásokat kínál télen-nyáron egyaránt, így mindenkor lehetőség van a tartalmas, programokkal teli napok kipihenésére. Gyermekbarát szálloda lévén a nyári szezonban animátorok szórakoztatják változatos napi programjaikkal a kicsiket.

Ramada Aurora Hotel
Ramada Aurora Hotel

Kattints ide még több Balaton parti szállás hely megtekintéséhez!

Szólj hozzá!