Hotel Fagus: Sopron ősszel

Idén novemberben párommal Sopronba, a Hotel Fagus-ba látogattunk el 4 gyönyörű napra. Vonattal érkeztünk a városba. Kicsit féltünk, hogy fogunk eljutni a vasútállomástól a Hotelig a csomagjainkkal felvértezve, hiszen előzetes tájékozódásunk alapján úgy tűnt, nagy a távolság. Viszont a város felkészülten várja az ily módon érkező turistákat is, ezért könnyen, gyorsan és egyszerűen jutottunk el az úti célig helyi tömegközlekedéssel. Megérkezésünkkor a becsekkolás könnyen és gördülékenyen zajlott, eddig ebben a szállodában oldották meg a leggyorsabban azok közül, ahol megfordultunk. A procedúra nem tartott tovább 2 percnél. Ezután elfoglaltuk a szobánkat, ami minden igényt kielégített. Tágas és szépen, ízléses bútorokkal berendezett szobát kaptunk. Erkélyünk a hotel mögötti erdőre és félig a botanikus kertre nézett. A látványt megnyugtató volt szemnek és léleknek egyaránt! Reggelente madárcsicsergésre ébredtünk, kell ennél jobb a pihenéshez?
Bár az időjárás nem kedvezett a kirándulások szerelmeseinek, a szálloda annál inkább nyújtott változatos belső kikapcsolódási lehetőségeket azoknak, akiknek nem volt kedvük a zord, hideg időjárásban kimenni a szabadba. Mi is inkább a wellnesst, a bárt és a kávéházat választottuk kikapcsolódásunk helyszínének. Wellness részlegben mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő medencét akár úszni szeretne, akár a jacuzziban eltölteni az idejét. Külön plusz pont a részünkről, hogy kettő jacuzzi is van a szállodában, így mindenki kényelmesen elfért. Fürdés után a sóbarlangba illetve a szaunák egyikébe vettük az irányt, naponta többször is! Végezetül megittunk a wellness bár részében egy finom és egészséges gyümölcsturmixot és jöhetett a relaxálás. Ami nagyon elnyerte a tetszésünket, az az, hogy nem csak hogy este 21óráig van nyitva a wellness szolgáltató részlegük azok számára, akik késő délután érkeznek vissza a szállodába akár Ausztriai kirándulásuk után, hanem vacsorázni is 22 óráig van lehetőség a Borago éttermükben.
A vacsorákat minden este nagy izgalommal vártuk. Bátran állíthatom, hogy itt mindenki talált magának finomat a svédasztalról. Többféle leves és hideg előétel, minimum 5 féle főétel, és számtalan desszert és saláta közül nehéz volt a választás, legszívesebben mindent megkóstoltunk volna! Az ételek ízletesek és gusztusosak voltak, a pincérek pedig különösen kedvesek és gyorsak! Kiváló kiszolgálásban lehetett részünk, amit ezúton is szeretnénk megköszönni a szálloda minden dolgozójának! Kiemelném különös tekintettel a mixert a bárból, aki nem csak hogy isteni koktélokat és forró csokoládét készített nekünk, de jót is beszélgettünk vele!
Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent és a jövőben visszalátogatunk!
Schveibert Ádám és barátnője

Az élménybeszámoló nyereményjátékunkra érkezett!

Szólj hozzá!