Élménybeszámoló: Mátyás Király Hotel

Juhász Gábor élménybeszámolója:  A Mátyás Király Hotel*** Superior Hajdúszoboszlón jártunk.  És miért is? Minden igényemet, igényünket kielégíti ez a szálloda! Legyen akár családos vagy egyedülálló, fiatal vagy idősebb, ebben a szállodában minden téren mindenki megtalálhatja a szája ízének kedvező programokat, lehetőségeket, kikapcsolódást. Én, mint egy gyermekes apuka és férj, nagyon fontos számomra a ma már 5,5 éves kisfiam szórakozása. Ebben a hotelben több lehetőség is adott egy ilyen kisgyermek számára, hogy lekösse magát. Van gyermekmedence sok -sok gyermek fürdőjátékokkal. Található a hotelben egy hatalmas játszószoba ezernyi játéklehetőséggel, és szabadtéri játszótér is adott a gyermekek részére. Sőt minden hétköznap animátorok is részt vesznek a gyerekek minél színesebb és gazdagabb szórakoztatásában. Mondhatom, hogy ez a szálloda maximálisan család és gyermekbarát a szolgáltatásaiban. És az étteremről még nem is említettem, hogy található külön gyermekétlap és az étterem felszereltsége igazán kedvező a kicsik számára, hisz külön gyerekétterem van, ahol kis székek, asztalok könnyítik a gyerekek étkezését, kiskanalak, kis villák, kiskések, kistányérok találhatók, mind-mind műanyagból.
Akik kettesben jönnek a szállodába, azok számára is rengeteg kikapcsolódási lehetőség van: az alagsorban található a barlangfürdő, egy 32 és egy 36 C fokos gyógymedencével, így nincs is szükség meglátogatni a Hajdúszoboszló Aquapark és Gyógyfürdő nyüzsgését se, hisz itt helyben van a termálvíz. Akik szaunázni szeretnének, azok számára is adott a finn szauna merülőmedencével. Illetve strandmedence is található  közvetlenül a hotel épülete mellett a szabadban. Imádom ezt a szállodát, először a  feleségemmel kettesben, majd amikor megszületett a kisfiunk, hármasban nyaraltunk, pihentünk immáron 6 alkalommal a szállodában. De biztos vagyok benne, és remélem,  hogy ebben a hotelben még sokszor  fogjuk kipihenni a mindennapi fáradalmainkat.

Mátyás Király Hotel

 

Küldd el korábbi, külföldi vagy belföldi utazással kapcsolatos élménybeszámolódat az info@szallodak.hu címre és írásod közzétesszük a https://blog.szallodak.huwp/ -n! Minden beküldőt 5000 Ft értékű voucherrel ajándékozzuk meg!

 

 

Szólj hozzá!