Szálloda mustra – avagy a lehetőségek tárháza Hajdúszoboszlón

Ha Alföld és fürdők, akkor Hajdúszoboszló! Itt mind az aktív illetve passzív pihenésre vágyó üdülővendégek, mind a gyógyulni kívánók megtalálják a számukra megfelelő kikapcsolódási illetve gyógyulási lehetőséget. S mindezt akár egyszerre. A teljes pihenés illetve kényeztetés élményéhez azonban elengedhetetlen az is, hogy a város megfelelő számú, minőségű és különböző igényeket kielégítő szállodalehetőségeket kínáljon az idelátogatóknak. S ezt meg is teszi, hiszen 15 szálloda illetve egy apartmanház is található a településen, melyek közül mindenki megtalálhatja a hozzá illőt. Ezen szállodákat fogjuk most röviden sorba szedni.
Hotel Atlantis – A Hotel Atlantis**** a város legújabb négycsillagos szállodája, mely modern, fényűző stílusban várja mind a pihenni vágyókat, mind az üzleti életben mozgó vendégeket, akik számára csúcstechnikával felszerelt konferenciatermek állnak rendelkezésre.  Exkluzív wellness részlegén nem csak medencék illetve szaunák találhatóak meg, de sóbarlang, jégbarlang és fitness termek is.
Hungest Hotel Béke – A Hungest Hotel Béke**** kiválóan alkalmas akár családok részére is, számos (203 darab) szobája közül 24 apartman, 2-2 mozgássérültek számára is ideális apartman illetve kétágyas szoba. Sőt, található itt 3 összenyitható családi szoba is, többek között. Többek között extra szolgáltatásai a kerékpárkölcsönzés, a darts, a biliárd, a csocsó asztal, a faxolási illetve fénymásolási lehetőség, a virágrendelés, a masszázsfotel, a sókamra, a fodrászati, kozmetikai és manikűr-pedikűr szolgáltatások.
Hunguest Hotel Aqua-Sol – Ezen hotel különlegessége, hogy korlátlan és díjtalan átjárást biztosít vendégei számára az AQUA-PALACE fedett élményfürdőbe. A szálloda 1. emeletét egy híd köti össze a fürdőkomplexummal, így a vendégek zárt folyosón át juthatnak át oda, legyen akár tél vagy nyár, időjárástól függetlenül. Ez a szálloda különleges figyelmet fordít az allergiás vendégekre is, ugyanis 6 db parkettás szoba áll az ő rendelkezésükre.
Nelson Hotel – A szálloda wellness részlegén a vendégek számára korlátlanul és térítésmentesen áll rendelkezésre finn szauna, infra kabin és jacuzzi is. A szálloda specialitása a gasztronómiai szolgáltatások kifinomultsága: a napernyőkkel védett teraszon, tavasztól-őszig, az évszakok élvezetét koktél -és fagylalt kínálatuk megismerése teheti teljessé. Az étterembe belépve pedig egy igazi csatahajó díszvendégeként ízlelheti meg minden vendég a hajószakács remekeit.
Hotel Aurum – A szálloda egyedülállósága több dologban is rejlik. Az átlagon felüli szobaméretek különösen kényelmes pihenést tesznek lehetővé a vendégek számára.  A hotel gyógyászati részlege pedig állandó orvosi felügyelet mellett, TB által támogatott gyógyszeres kezelésekkel áll szolgálatára minden itt megszálló, gyógyulni kívánó vendég szolgálatára. Az ital-kínálatot a neves tokaji borászat, az Angyal Borászat és Szőlőbirtok gazdagítja különleges termékeivel, melyek számos magyar és nemzetközi borversenyen vettek részt, igencsak eredményesen.
Park Hotel Ambrózia – Ez a hotel a többgyermekes családok számára ideális szálláshely lehet, háromcsillagos szolgáltatásokkal körítve. A Hotel 24 apartmanában az itt megszálló családok otthonosan érezhetik magukat, mindamellett, hogy olyan extra szolgáltatásokban részesülhetnek, mint a thai masszázs és a vacsora mellett szóló élőzene.
In Hotel – Az In Hotel*** azok számára ideális, akik szívesen töltenék idejüket egy retro korszakot idéző szállodában, mely igyekszik minél megfizethetőbb áron állni az érdeklődők szolgálatába. Tágas közösségi helységeivel és kényelmes konferencia termeivel kiválóan alkalmas céges ,vagy nagyobb családi rendezvények lebonyolítására.
Hotel Járja – A szálloda 6 db apartmannal és 14 db 2 ágyas légkondicionált szobával, étteremmel, teremgarázzsal, wellness részleggel, lifttel, wifi-vel rendelkezik.
Az épület wellness részében infra és finn szauna, fitness gépek, ceragem masszázs ágy, a kupolában kialakított pezsgőfürdő egyedi hangulatával gondoskodik a vendégek kényelméről.
Rudolf Hotel Hajdúszoboszló – Rudolf Hotel Hajdúszoboszló*** egy olyan szálloda, mely mediterrán hangulattal várja a hozzá betérő vendégeket, a városi fürdőtől mindösszesen csak 5 percnyi távolságra. A hotel gondol a családosokra, akiknek játszószobákat alakítottak ki, ahol rendszeresen gyermekprogramok szórakoztatják az apróságokat. Ugyanakkor ez a szálloda minden feltételt megteremt konferenciák lebonyolítására is. A gyógyulni vágyókat pedig 2 db gyógymedence – egy 34 °C és egy 36 °C fokos – kényezteti, sőt, magasan képzett masszőrök által végzett terápiákon is részt vehetnek az erre vágyók, legyen az gyógykúra vagy wellness kezelés.
Wellness Hotel-M Hajdúszoboszló – A Wellness Hotel-M Hajdúszoboszló****  épületében a vendégek komfortérzetét a széleskörű és magas színvonalú szolgáltatások mellett többek között liftek, a la carte étterem, drinkbár, szezonjellegű napfényes teraszok, szobaszervíz emeletenként kialakított internet sarkok, csomagmegőrző, központi széf, 24 órás recepció szolgálat és zárt, kamerával őrzött autó és buszparkoló teszi teljessé.
Négy Évszak Hotel Hajdúszoboszló – Hangulatosan berendezett szobák a természet színeit tükrözik a négy évszak jegyében. A vendégek Standard, Superior szobák, Lux, és négycsillagos Lux apartmanok közül választhatnak. Minden szoba légkondicionált, a kényelmet minibár, kábeltévé, szoba széf és ingyenes WIFI hozzáférhetőség is biztosítja.
Silver Hotel Hajdúszoboszló – A szálloda 170 klimatizált szobával, déltengeri hangulattal, 10 medencével 900 m2 vízfelülettel, minden igényt kielégítő gyógy – és wellness szolgáltatásokkal, 200 fős konferenciaközponttal áll a vendégek rendelkezésére. A hotel gyógyászati részlegén, a Silver Terápia szakemberei a masszázsok és kezelések teljes spektrumával várják a gyógyulni vágyó vendégeket.
Barátság Hotel Hajdúszoboszló – Hajdúszoboszló fürdőközpontjában, a Mátyás király sétányon elhelyezkedő Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***+ háromgenerációs szolgáltatásaival várja vendégeit egy kellemes üdülésre vagy egy igazi „egészséghétvégére” az év bármely szakában. A vendégek valamennyi kezelést házon belül kapják meg: talpreflex masszázs, lábhydromasszázs, hydromasszázs, mézes masszázs, csokoládés masszázs, szolárium, jadeköves masszázságy aromakrémes masszírozás, lávaköves masszázs, iszappakolás, gyógytorna, szénsavas fürdő, elektromos kádfürdő, sókamra kezelések az érvényes TB rendelet alapján vehetők igénybe.
Karádi Hotel Hajdúszoboszló – Ez a szálloda barátságos és családias környezetének varázsa, magas színvonalú szolgáltatásai ideális lehetőséget nyújtanak mindazok számára, akik igazi, zavartalan pihenésre és nyugalomra vágynak. A wellness részleg rossz idő estén is ellazulást kínál, fedett, fűtött úszómedencével, jakuzzival, szaunával, élmény zuhannyal, masszázsok széles választékával várjuk a feltöltődésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A szálloda különlegessége a különféle baba és gyerek-barátszolgáltatásai: babaágy ágyneművel, pelenkázó, fürdető kád állvánnyal, bili, WC-ülőke, zsámoly a mosdó eléréséhez, etetőszék, gyermekétkészlet, színező sarok az étteremben.
Familyclub Hotel Hajdúszoboszló – A 39 klimatizált szobával és 22 minden igényt kielégítő apartman-lakosztállyal rendelkező, családias hangulatú szálloda saját élmény-, gyógy- és úszómedencével, gyógy és wellness szolgáltatások széles választékával várja a minőséget megfizethető áron igénylő vendégeit az év bármely időszakában.
Garden Apartmanház – Garden Apartmanház a hajdúszoboszlói gyógyfürdőtől mindössze 300 m-re található, csendes, nyugodt, ám frekventált helyen. 2012-ben egy teljes körű felújítást követően a szobákat még kényelmesebbé tették, hogy az idelátogatók pihenése teljes és zavartalan legyen. Valamennyi apartman udvarra nyíló, saját teraszrésszel rendelkezik. A kerthelyiségben kialakításra került egy grillező-bográcsozó sarok, mely egész nap a vendégek rendelkezésére áll. A mellette álló pavilon alatt jacuzzi kényezteti a felfrissülni vágyókat. Beküldő: Juhász Emese

Szólj hozzá!