Januári nyereményjáték 2 db 4* wellness hétvége nyereménnyel

2 napja megkérdeztük a Facebook-on, hogy melyik a kedvenc wellness szállodátok. Ezt nem véletlenül tettük, hiszen a válaszok közül kiválasztottunk kettő szállodát, amelybe 2012. január 31-én 11:00-kor kisorsolunk 2 db 2 főre szóló, 2 éjszakás 4* wellness hétvégét félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal! A játékban úgy vehetsz részt, ha a fenti időpontig elküldesz egy általad írt élménybeszámolót egyik pihenésedről a szálloda szubjektív véleményezésével az info@szallodak.hu e-mail címre, ezt megjelentetjük a Szallodak.hu blogján és máris esélyt kapsz rá, hogy Te nyerd meg a 2 főre szóló 4* wellness hétvége egyikét!

6 thoughts on “Januári nyereményjáték 2 db 4* wellness hétvége nyereménnyel”

  1. Kétszer is volt szerencsénk itt tölteni a szabadidőnket. Két kisgyerekkel ez a hely nagyon találó volt. A személyzet, a kiszolgálás, a tisztaság átlagon felüli, kifogástalan volt. Maximálisan gyermekbarát szálloda, minden ki van találva. Volt szerencsénk egy ismert színész-házaspárral egy időben ott nyaralni. Az emberek nagyon tapintatosak voltak velük, senki nem zavarta őket a pihenésben.

  2. Sajnos eddig még csak álom volt hogy elmegyünk egy wellness hétvégére.Ismerősöktől és Norbiéktól sok jót hallani,remélem egyszer majd mi is meg tapasztalhatjuk a párommal hogy milyen jó is valójában!!!
    Addig is mindenkinek szép napot kívánok!!:):)

Szólj hozzá!