Családi nyaralás belföldön – Miért is ne?

Modern környezet, exkluzív kiszolgálás, páratlan ízek és csodálatos vízpart. Tényleg külföldre kell mennünk az  ilyen típusú pihenésért? Természetesen nem! A luxus – ugyanakkor megfizethető – kikapcsolódás lehetősége mindössze karnyújtásnyira van tőlünk.

Több oka is lehet annak, hogy a család úgy dönt, a külföldi nyaralás megszervezése nem kivitelezhető: kisbaba a családban, össze nem egyeztethető elfoglaltságok, anyagi megfontolás. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy le is kell mondani a nyári kiruccanásról. Összegyűjtöttük a lehetséges megoldásokat annak érdekében, hogy ne maradjon felejthetetlen és színvonalas élmények nélkül a család idén nyáron sem.

Vakáció gyerekekkel

Desztináció

Páratlan szépségű térségekkel rendelkező ország a miénk akár a hegyekbe, akár a vízpart mellé vágyódunk. Természetesen mindenki számára akadnak már jól bejáratott, kedvenc régiók, azonban ha valamikor, akkor nyáron érdemes fogékonynak lenni újabb területek felfedezésére. Azt is javasolt szem előtt tartani, hogy a nyári, főszezon alatti turizmus kedvelt városai kiemelt hangsúlyt fektetnek az odalátogató vendégek teljes körű kiszolgálására. Ez az oka annak is, hogy ezen térségekben szinte minden esetben találhatunk magasabb besorolású, exkluzív hoteleket. Ide sorolható települések: Balaton környéke, Velencei tó környéke, Zalakaros, Hajdúszoboszló, Hévíz, Eger, Miskolc, Gyula, Visegrád stb.

Családbarát szolgáltatások

Ha az időpont kiválasztása után pontosításra került a desztináció, ne feledkezzünk meg a megfelelő “szűrési” lépésekről még mielőtt kiválasztanánk a tökéletes szállodát. Családi nyaralások esetében rendkívül fontos szempont, hogy az otthontól távol töltött napok a lehető legkomfortosabban (vagy talán még komfortosabban is) teljenek a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt. Családbarát szolgáltatásnak minősül minden olyan addicionális szolgáltatás, ami a kicsik pihenését, szabadidejét, szükségleteik kielégítését magas fokon garantálja. (Pl. gyermekprogramok, animáció, gyermekmedence, gyermekmenü, játszósarok stb.) Szerencsénkre számos hazai hotel mondhatja magát bababarát szállodának, köztük a Hotel Marina-Port, JUFA Vulkán Fürdő és Resort, Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa Noszvaj, Hotel Aquarell, MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior, Kolping Hotel stb.

Bababarát szolgáltatások

Előnyök

Számos pozitívuma van annak, ha belföldi kirándulás mellett döntünk. Elsők között kell megemlíteni az anyagiakat, amik mellett nem mehetünk el. Magasabb besorolású (elsősorban 4 csillagos) hotel félpanziós ellátással két felnőtt és két  6 év alatti gyermek számára főszezonban már 230.000 Ft -tól foglalható, míg egy hasonló kategóriájú külföldi hotel megcélzása esetén csupán a repülőjegy közelíti meg ezt az árat. Ha az ország legtávolabbi pontjára is szemeltük ki a nyaralás ideális helyszínét, akkor sem kell többet utaznunk pár órácskánál, míg a legközelebbi tengerpartot csak jóval több, mint fél napos autókázással érhetjük el. (Ami gyermekekkel a hátsó ülésen cseppet sem garantál felhőtlen perceket a szülőknek.)

Ha családbarát belföldi szállásfoglalás mellett döntesz válogass nagyszerű ajánlataink közül IDE kattintva.


Szólj hozzá!