Élménybeszámoló: Saliris Resort Egerszalók

Saliris Resort Egerszalók: A szálloda nemrég épült, gyönyörű környezetben fekszik. A szobák a magasabb igényű vendégeknek is megfelelő. A fürdő/wellness részleg nagy területen fekszik, különösen télen ajánlom a kinti medencét! Maradandó élmény hóesésben a forró vízben lubickolni… A szauna szeánszokat is mindenképp próbálják ki! Az étteremben nagyon finom volt minden, de semmi különlegesség. Inkább hagyományos, átlagos finom ételek. Mi nem gyerekkel voltunk, de kisgyerekeseknek nem ajánlanám. Negatív tapasztalat nem volt, mindenkinek szívből ajánlom,hogy próbálja ki. Beküldő: Bazsó Veronika

One thought on “Élménybeszámoló: Saliris Resort Egerszalók”

  1. A korábbi post-tal részben egyet értek, de jó magyar szokás szerint sok olyat is észrevettem, ami nem szívderítő.
    A szálloda valóban nagyon szép és elegáns. A szobák (standard is) kényelmes és tágas. Ami nekünk hiányzott egy 4*-os szálloda fürdőjéből, az a bidé, valamint a wellness részlegen minden nap bevizezett köntös (téli) szárításának lehetősége (törölköző szárító radiátor).
    Az étterem kapcsán vegyes élményeket szereztünk, volt jó étel és rossz is. Ami fájó, hogy a svédasztalos vacsorát fél óra alatt széttúrják a vendégek és a később érkezők már nem szemet gyönyörködtető tálalásban részesülnek. A pénteket szívesen kihagytam volna az étteremben. Egymást lökdösték az emberek a helyekért, a pincérek mint a mérgezett egerek. A túlterhelés miatt egyik-másik nem is túl segítőkészen, savanyú ábrázattal szambázott a vendégek között, néhol leborogatva a már felszedett mosatlant. A félpanziót próbáltuk, napközben pedig a fürdőben gondoltuk enni valamit, a kaja pocsék, megéri inkább felmászni a szálloda éttermébe, vagy a bátrabbaknak szívből ajánlom a közeli Piroska éttermet, 100x jobban főznek.

    Volt pár olyan műszaki hiba, amit inkább a jövőre nézve segítőkészségből jeleznék az üzemeltetőnek, mert a jövőben ezzel még komolyabb fejfájásuk is lehet. Az ottlétünk alatt volt áramszünet a szállodában (télen meglepő, de akár el is fogadható) és egyetlen pislákoló, derengő fény se volt az emeleten (se a vészvilágítás, se az irányfény nem működött). Ha baj van, hogy tapogatózik ki a házból a sokszáz vendég? A liftkötelek folyamatosan recsegtek a fejünk fölött és ami esztétikailag fájóbb, a 4db személyfelvonóból 3 esetén törött a tükör. Azt hittem, hogy kevés a vendég és nem termeli ki az árát, de a pénteki (lásd feljebb) tumultus alapján ez nem állja meg a helyét.

    A végére csak pozitívum, a fürdő nagyon jó, sok élmény fiatalnak és idősebbnek is. Van langyos, meleg, forró gyógyvíz, de nem az átható szagúból, bugyborék és szauna ezerszám és minden egyéb wellness kellék kifogyhatatlan mennyiségben. A környék is szép, télen sok hó közepedte gyönyörű a panoráma.

Szólj hozzá!