Top 5 Családbarát Balatoni Hotel

Igazán kivételezett helyzetben vagyunk, hiszen van egy csodálatosan szép – sokunk számára életre szóló élményeket őrző Balaton hazánkban, ami mindamellett, hogy évről évre színvonalasabb szálláshelyeket kínál és családbarát is.

Ha belföldi nyaralás, akkor szigorúan Balaton, és hogy miért? Nincs még egy olyan strandolásra is kiváló környék, ahol programok és látnivalók tucatjai közül válogathatunk, még egy olyan üdülő térség, ahol egymást érik a hangulatosabbnál hangulatosabb üdülővárosok a kellemes vizű tó partján. Nem hogy repülőgépre nem kell szállnunk, de 1-2 óra alatt elérjük a szimpatikus desztinációt, a külfölddel össze sem hasonlítható alacsony árakról már nem is beszélve!

A belföldi Balatoni nyaralás sok egyéb mellett a gyermekes családok számára is a lehető legjobb választás: homokos strandok széles választéka, családbarát szolgáltatásokkal üzemelő magas kategóriás, ár-érték arányban is verhetetlen hotelek, a szülők számára is élvezetes programlehetőségek tucatjai és a közelség, az elérhetőség végtelen előnyei.

Lássuk a legjobb 5 gyermekbarát hotelt, ahol nem csak a kicsik számára élvezetes a pihenés!

1. Hotel Yacht Wellness és Business Siófok

Az igazán vonzó külsejű hotel a siófoki vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton található. Bababarát szálláshelyként 6 éves korig abszolút ingyenes vehető igénybe a szállás, de gyermekmedence is megtalálható benne a tágas családi szobákról már nem is beszélve. Siófok különösen javasolt úti cél a családosok számára, hiszen finomszemcsés homokos partjai és nagyon lassan mélyülő vízpartja remek a gyermekek számára!


2. Hotel Marina-Port

A balatonkenesei négycsillagos hotel kimondottan nagy figyelmet fordít a kicsikre: beltéri gyermekmedence, babapancsoló szivárványos csúszdával, vízköpő béka és spriccelő óriáskígyó mind megtalálható a szállodában. S ha ez még nem volna elég,  a beltéri labirintus játszóházban is csúszdázhat, mászhatnak, bújócskázhatnak, focizhatnak a kisgyerekek. A Hotel Marina-Port strandja is alkalmas a kicsik számára, hiszen játszótérrel, focipályával és még sok egyéb szabadidős programlehetőséggel foglalja le a gyerekek (és felnőttek) fölösleges energiáit.

3. Hotel Residence Balaton

Az újonnan felújított  hotel nem csak exkluzív, de igazán családias környezetben garantálja a nyaralást. A szálloda saját strandjának kényelmét napozó stég, nyugágyak, snack- és koktélbár teszi még komfortosabbá. Természetesen a gyermekekre is hasonlóan nagy gondot fordítottak: játszószoba, benne csúszdás labirintus, a wellness részlegen egy kör alakú gyermekmedence, melyben a vízköpő bohóc biztosan jókedvre deríti a kisgyermekeket.

4. Panoráma Hotel

A balatongyöröki felújított hotel, négycsillagos környezetbe csalogatja a családosokat. A felnőtteknek szánt megannyi extra mellett a kicsik kényelmét szolgáló szolgáltatások biztosítják a felhőtlen vakáció élményét.  Játszótér és  játszószoba korlátlan használata foglalja le a gyerekeket. A két légterű családi szobák  pedig az egész nyaralás alatt otthonos pihenést garantálnak.

5. Zenit Hotel Balaton

A páratlanul békés üdülőváros, Vonyarcvashegy igazi gyöngyszeme a kimondottan gyermekbarát szállodák közé sorolható. A kényelmes családi szobákkal is felszerelt hotel egy  csendes, biztonságos, tiszta levegőjű helyen fekszik. A gyermekek számára játszótér, kültéri játékok, a medencetérben gyermekmedence csúszdával, a szálloda épületében pedig beltéri játszószoba biztosít kalandos pihenést.

+1 ajánlat:

Prémium Hotel Panoráma – 14 éves korig INGYENES szállás a siófoki négycsillagos szállodában!

Szólj hozzá!